9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgkartupeļu biezenis burkāni3 seleriju kāti taukvielas1 sīpols tomātu pasta sāls rīvmaize200 mlsaldais krējums
Pagatavošana
1
Pagatavo kartupeļu biezeni (var izmantot vakarējo).
2
Burkānus un selerijas sakni sagriež kubiņos. Apcep sīki sagrieztus sīpolus, samaisa ar burkāniem un pētersīļiem, pieliek sāli, tomātu pastu un apcep.
3
Ietauko cepamo pannu, apbārsta ar rīvmaizi un lej iekšā dārzeņus, tad liek kartupeļu kārtu. Pārlej ar krējumu un cep 180 grādos 25-30 minūtes.
Iesūtīja: Veldre
PusdienasVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemCepeškrāsnsVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaBurkāniKartupeļiRīvmaizeSaldais krējumsSelerijasTomātu pastavidējiDārzeņu sacepumiSīpoliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit