30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 gkartupeļi2 olas(M)3 gab.burkāni0.25 sīpols3 ĒKmilti sāls malti melnie pipari baziliks kaltētas dilles kaltēti pētersīļi
Pagatavošana
1
Kartupeļus un burkānus nomizo un sarīvē uz rupjas rīves. Sīpolus sagriež nelielos gabaliņos vai sarīvē.
2
Kartupeļiem pievieno olas, miltus, garšvielas un sīpolus.
3
Uz pannas sakarsē taukvielas un liek sajaukto masu, ne pārāk biezu, lai pankūkas apceptos un, lai kartupeļi paspētu palikt gatavi.
4
Cepu katru pusi, līdz paliek brūnas maliņas uz lielas uguns.
Iesūtīja: Lora
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaziliksBurkāniDillesKartupeļiMelnie pipariMiltiOlasPētersīļiKartupeļu ēdieniPankūkasviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit