45Minūtes
16Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gkartupeļi (jaunie)2 gab.tomāti6 gab.olas200 gšķiņķis4 ĒKsaldais krējums lociņi25 gpētersīļi25 gdilles25 gselerijas sāls malti melnie pipari eļļa MĒRCEI:1 glāzeskābs krējums200 gkausētais siers5 gsasmalcināti zaļumi
Pagatavošana
1
Kartupeļus, ar visu mizu, novāra pusmīkstus. Nomizo, sagriež 4 daļās un nedaudz apcep eļļā.
2
Šķiņķi sagriež kubiņos, tomātu ripiņās. Zaļumus sasmalcina, samaisa un 5 ĒK zaļumus noliek maliņā.
3
Cepamo veidni ietauko ar eļļu un liek kārtām: kartupeļi, šķiņķis, tomāti un pārkaisa zaļumus. Liek sakarsētā krāsnī cepties.
4
Mērce: kausēto sieru sakuļ ar krējumu un 5 ĒK zaļumu. Sacepumu pārlej ar mērci.
Iesūtīja: daces
PusdienasVakariņasCepeškrāsnsVārīšanaAugu eļļaDillesGaršvielas un garšaugiKartupeļiMelnie pipariPētersīļiSaldais krējumsSelerijasSkābais krējumsSīpollokiTomātiCūkas šķiņķisSautējumiKausētais siersJaunie kartupeļi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit