ķirbja krēmzupa
Foto: Shutterstock
Ķirbja biezzupa ar kurkumu - pat ķirbju nīdēji ēd un slavē.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 gķirbji500 gburkāni500 gpuķkāposti2 gab.buljona kubiņi1 TKkurkuma150 mlsaldais krējums

Pagatavošana

1

Ķirbja gabaliņus, burkānus sarīvētus, puķkāpostus, buljona kubiņus un kurkumu liek katlā.

2

Pārlej ar ūdeni, lai pārsedzas. Vāra, kamēr mīksts.

3

Pielej kādus 150-100 ml saldā krējuma un sablendē.

* garšvielas piekoriģē pēc garšas, bet traki laba sanāk! Pat ķirbju nīdēji ēd un slavē. Var pielikt sagrauzdētus sīpolu, vai apceptas gaļas gabaliņus

Iesūtīja: MisDiizelis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!