20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gķirbji500 gburkāni500 gpuķkāposti2 gab.buljona kubiņi1 TKkurkuma150 mlsaldais krējums
Pagatavošana
1
Ķirbja gabaliņus, burkānus sarīvētus, puķkāpostus, buljona kubiņus un kurkumu liek katlā.
2
Pārlej ar ūdeni, lai pārsedzas. Vāra, kamēr mīksts.
3
Pielej kādus 150-100 ml saldā krējuma un sablendē.
* garšvielas piekoriģē pēc garšas, bet traki laba sanāk! Pat ķirbju nīdēji ēd un slavē. Var pielikt sagrauzdētus sīpolu, vai apceptas gaļas gabaliņus
Iesūtīja: MisDiizelis
PusdienasLaunagsReceptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBuljonsBurkāniKurkumaSaldais krējumsBiezzupas un krēmzupasviegliGavēņa laika ēdieniMārtiņdienas cienastsIkdienas maltīteiZiedkāpostiķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit