25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ķirbis puravs sviests buljona kubiņš saldais krējums dilles sāls
Pagatavošana
1
Katliņā sviestā apbrūnina sagrieztus puravus, uzber gabaliņos sagrieztu ķirbi, uzlej ūdeni tā, lai ir apmēram 1 cm pāri ķirbjiem, pieliek buljona kubiņu un vāra mīkstus.
2
Nokāš, sablenderē, pamazām pievienojot saldo krējumu un dilles, sāli pēc garšas.
3
Ja vēlas šķidrāku, pielej nokāsto šķidrumu.
Ja vēlas, lai zupai ir eksotiskāka garša, vārīšanas procesa laikā var pierīvēt gabaliņu ingvera un pievienot čili pēc garšas.
Iesūtīja: Agija
LaunagsReceptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursDillesSaldais krējumsBiezzupas un krēmzupasGavēņa laika ēdieniPuraviķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit