40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
150 gķirbji ūdens0.5 glāzepiens0.5 glāzecukurs1 glāzerīsi100 grozīnes sviests
Pagatavošana
1
Rīsus novāra. Ķirbi nomizo, izņem sēklas, sagriež mazos gabaliņos, liek katlā, pārlej ar karstu ūdeni, lai ķirbji būtu tikko nosegti, uzliek vāku un vāra 10 minūtes.
2
Pielej pienu, pieliek vārītos rīsus, sviestu, cukuru un sautē 15 minūtes, maisot ar koka karoti.
3
Izkausētā sviestā ieber rozīnes, tiklīdz tās uzbriest, kopā ar sviestu pievieno plovam, izmaisa un karsē pāris minūtes.
4
Pasniedz karstu.
Iesūtīja: Vineta
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursPiensRīsiSviestsŪdensSautējumiGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiķirbisPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit