Foto: DELFI
Kopenhāgenas oriģinālie salāti ar mencu, sālītiem gurķiem un āboliem.
50Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gmenca gab.sālīti gurķi3 gab.āboli3 gab.tomāti1 gab.sīpols2 gab.lauru lapas smaržīgie pipari krustnagliņas sāls2 ĒKjogurts2 ĒKmajonēze

Pagatavošana

1

Mencu novāra kopā ar garšvielām, kamēr menca atdziest, tikmēr sagriež pārējās sastāvdaļas.

2

Mencu sadala gabaliņos, smuki saliek juku jukām bļodā, pārlej ar mērci un viegli sajauc.

Iesūtīja: abruks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!