20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgburkāni0.5 glāzesaulespuķu eļļa2 ĒKcukurs1 TKsāls2 TKkoriandra sēklas0.5 TKmelnie pipari0.5 TKsarkanie pipari4.5 ĒKetiķis 9%2 gab.ķiploki
Pagatavošana
1
Burkānus sarīvē garos salmiņos.
2
Katlā uzkarsē saulespuķu eļļu, bet ļoti svarīgi ir nepārkarsēt, lai neuzvārītos, noņem no plīts, tad pieliek cukuru, sāli, koriandru, piparus.
3
Uzliek atkal uz plīts un uz ļoti mazas uguns maisot visu pasilda 2-3 minūtes. Galvenais, lai nesāk vārīties! Tas nekas, ka cukurs un sāls nebūs kārtīgi izkusuši.
4
Noņem no plīts, pielej etiķi, pieliek burkānus, saspiestus ķiplokus 1-2 galviņas (nejaukt ar daiviņām), samaisa kārtīgi un uz 24 stundām liek ledusskapī.
Ass un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemVārīšanaBurkāniCukursEtiķisKinzaMelnie pipariSarkanie pipariSaulespuķu eļļaĶiplokiDārzeņu salātiviegliPasniegt nākamajā dienāIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit