25Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
cūkgaļa brūnais cukurs sojas mērce
Pagatavošana
1
Cūkgaļu sagriež 2 cm biezās šķēlēs un liek uz sakarsētas pannas, apcepot 1-2 minūtes no katras puses.
2
Tad, kad gaļai jau brūna garoziņa veidojās, uzber virsū brūno cukuru un, samazinot liesmu, apgrozot cep šķēles, līdz cukurs izkūst. Beigās pielej klāt gaišo sojas mērci un cep vēl 1 minūti.
Iesūtīja: beija
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBrūnais cukursCūkgaļaSojas mērceGaļas ēdieniviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit