cepta cūkgaļa panna
Foto: Shutterstock
Esiet pieraduši gaļu cept lietojot klāt sāli un piparus? Tad šajā receptē no šīm garšvielām var atteikties. Kraukšķīgām cūkgaļas šķēlēm nepieciešama tikai sojas mērce un brūnais cukurs.
25Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cūkgaļa brūnais cukurs sojas mērce

Pagatavošana

1

Cūkgaļu sagriež 2 cm biezās šķēlēs un liek uz sakarsētas pannas, apcepot 1-2 minūtes no katras puses.

2

Tad, kad gaļai jau brūna garoziņa veidojās, uzber virsū brūno cukuru un, samazinot liesmu, apgrozot cep šķēles, līdz cukurs izkūst. Beigās pielej klāt gaišo sojas mērci un cep vēl 1 minūti.

Iesūtīja: beija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!