40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas gaļa kartupeļu ciete panēšanai eļļa cepšanai tomātu mērce medus sīpoli sojas mērce ķiploki čili pipari
Pagatavošana
1
VIstu sagriež strēmelēs vai gabaliņos, apviļā kartupeļu cietē un vāra uzkarsētā eļļā, līdz gabaliņi zeltaini.
2
Atsevišķā katlā vai dziļajā pannā taisa mērci: "Spilvas" tomātu mērce, medus, mazliet apcepti sīpoli, sojas mērce, ķiploki, čili - kā nu kuro reizi, atkarībā no tā vai saldā mērce vai pikantā. Visu karsē.
3
Beigās mērcei pievieno gaļu, apmaisa un nogriež liesmu.
Iesūtīja: Inese26
Ass un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniRomantiskas vakariņasĶīniešu nacionālā virtuveAugu eļļaKartupeļu cieteCūkgaļaEļļaMedusSojas mērceTomātu mērceČiliĶiplokiGaļas ēdieniSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit