20Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 mlkukurūzas milti500 mlūdens garšvielas
Pagatavošana
1
Vārošā ūdenī maisot un ļoti lēnām iebirdina kukurūzu miltus (citādāk būs kunkuļi).
2
Pavāra maisot un izslēdz (var atstāt zem vāka vēl pastāvēt, lai maigāka).
3
Cukuru un/vai sāli ieteicams likt ūdenī pirms kukurūzas bēršanas.
4
Garšīgi ir, ja beigās pielej mazliet piena, un pasniedz ar sviestu vai/un sīrupu, arī zemeņu ievārījumu u.c.
5
Bērniem garšo un ļoti patīk dzeltenā krāsa, tāpēc saku viņiem, ka t.i. Saulītes putra ar spēku un siltumu no saulītes, tas īpaši labi pacilā omu drūmos, lietainos rītos.
Iesūtīja: Estra
BrokastisReceptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteMazkaloriju ēdieniĒdieni bērniemĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursGaršvielas un garšaugiKukurūzas miltiŪdensGavēņa laika ēdieniPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit