1 daļa putraimu pret 4 daļas vāroša ūdens (nebrīnies viņa traki sabriest!
Katlā ieber putraimus, pielej karstu ūdeni, maisot pavāra minūtes 5 - 6, kamēr graudiņi sabrieduši un izskatās, ka ūdens vairs nav.
Tad pieliek sāli, cukuru, uzliek stingri vāku. Katlu noņem no uguns, ievīsta avīzē, tad segās, pa virsu spilvenus un atstāj uz dažām stundām. (Parasti mēs tad gājām laukā un kad atnācām tad bija silta putriņa.)
Iesūtīja: Vina
BrokastisLaunagsReceptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursVārīšanaCukursPutraimiŪdensviegliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit