lavašs
Foto: Shutterstock
Lavašs ar kausētu sieru un šķiņķi - pa spēkam arī bērniem un jauniešiem.
15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

lavašs kausētais siers ar šķiņķa garšu šķiņķis garšvielas

Pagatavošana

1

Izklāj lavašu uz galda, ņem plato nazi un pārsmērē to ar kausēto sieru.

2

Saliek pa virsu plānās šķēlītēs sagrieztu šķiņķi, pārkaisa ar garšvielām.

3

Sagatavoto lavašu sarullē un ietin pārtikas plēvē, lai pieņem formu. Uz stundu ieliek ledusskapī.

4

Pirms pasniegšanas griež ripiņās un kārto uz šķīvja.

Iesūtīja: vecmammiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!