180Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gvistu aknas ar sirdīm1 sīpols vai puravs1 burkāns lauru lapas sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Aknas ar visām sirdīm noskalo, liek katlā, pievieno sīpolu, kas sagriezts uz četrām daļām vai puravu. Pievieno rīvētu burkānu.
2
Visu vāra nelielā ūdens daudzumā (tikai tā, lai pārsedz visu, kas katliņā). Pievieno garšvielas.
3
Kad akniņas gatavas, tās nedaudz padzesē un sasmalcina blenderī vai gaļas mašīnā.
Iesūtīja: garāmejot
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit