Foto: DELFI
Mājās gatavota liesā vistu aknu pastēte, ko ziest uz maizes vai krekeriem.
180Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

300 gvistu aknas ar sirdīm1 sīpols vai puravs1 burkāns lauru lapas sāls malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Aknas ar visām sirdīm noskalo, liek katlā, pievieno sīpolu, kas sagriezts uz četrām daļām vai puravu. Pievieno rīvētu burkānu.

2

Visu vāra nelielā ūdens daudzumā (tikai tā, lai pārsedz visu, kas katliņā). Pievieno garšvielas.

3

Kad akniņas gatavas, tās nedaudz padzesē un sasmalcina blenderī vai gaļas mašīnā.

Iesūtīja: garāmejot

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!