60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.5 lūdens750 gcukurs2 TKcitronskābe krustnagliņas kanēļa standziņas ķirbji
Pagatavošana
1
Ūdeni uzvāra, tad iemaisa cukuru (ja nemīl saldu, tad var iztikt ar 500-600 g), citronskābi un garšvielas.
2
Uzvāra, kad sāk mest burbuli, tad pievieno gabaliņos sagrieztu un nomizotu ķirbi.
3
Uz lēnas uguns vāra, līdz ķirbis paliek caurspīdīgs.
Iesūtīja: uksīts
Ziemassvētku receptesKristību ēdienkarteHelovīna ēdieniDārzeņu un sēņu uzkodasMarinēšanaKrustnagliņasķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit