40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
500 gmencas fileja1 puravs1 TKsāls0.25 TKmelnie pipari200 gsaldais krējums1 TKkaltēts estragons40 grīvēts siers2 olas
Pagatavošana
1
Zivi sagriež apmēram 2 cm biezās, iegarenās šķēlītēs. Puravu noskalo un sagriež gabaliņos, izklāj cepamajā traukā. Virs puraviem cieši vienu pie otra sakārto zivs gabaliņus. Pārkaisa ar sāli un pipariem.
2
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem.
3
Samaisa krējumu ar sasmalcinātu estragonu, maisījumu pārlej zivīm. Pārkaisa sacepumu ar rīvētu sieru un visu pārklāj ar labi sakultām olām. Cep sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20–25 minūtes.
Pasniedz ar kartupeļu biezeni un svaigu dārzeņu salātiem.
Iesūtīja: Lauksaimnieks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit