sacepums
Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojams, sātīgs un ļoti gards mencas sacepums. Šī ir arī lieliska ideja, kā izmantot vakar vārītos rīsus.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
500 gmencas fileja250 grīsi (pusvārīti)2 gab.vārītas olas250 gtomātu mērce zaļumu bunte0.5 glāzepiens100 gKrievijas siers

Pagatavošana

1

Sieru sarīvē. Pusi rīvēta siera samaisa ar vārītiem rīsiem, liek cepamajā formā.

2

Tad liek mencas filejas gabaliņu kārtu, atkal rīsus ar sieru. Pārkaisa ar sakapātām olām un sakapātiem zaļumiem

3

Pārlej visu ar tomātu mērci, kas sajaukta ar pienu un uzkaisa atlikušo siera pusi.

4

Cep 220*C 25 minūtes.

Iesūtīja: lilita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!