40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
500 gmencas fileja250 grīsi (pusvārīti)2 gab.vārītas olas250 gtomātu mērce zaļumu bunte0.5 glāzepiens100 gKrievijas siers
Pagatavošana
1
Sieru sarīvē. Pusi rīvēta siera samaisa ar vārītiem rīsiem, liek cepamajā formā.
2
Tad liek mencas filejas gabaliņu kārtu, atkal rīsus ar sieru. Pārkaisa ar sakapātām olām un sakapātiem zaļumiem
3
Pārlej visu ar tomātu mērci, kas sajaukta ar pienu un uzkaisa atlikušo siera pusi.
4
Cep 220*C 25 minūtes.
Iesūtīja: lilita
Ātri pagatavojami ēdieniCepeškrāsnsGaršvielas un garšaugiMencaOlasRīsiTomātu mērceZivju un jūras produktu ēdieniRīsu ēdieniKrievijas siersZivju un jūras produktu sacepumiMencas fileja
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit