Tasty imidžbildes - 8
Foto: Shutterstock
Pavasara pārsteigums - netradicionālā skābeņu zupa ar jaunajām nātrēm un zaķkāpostiem.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
jaunas nātres zaķkāposti6 gab.kartupeļi2 gab.burkāni1 gab.sīpols1 gab.ķipoloka daiviņa nerafinēta saulespuķu eļļa sāls un pipari

Pagatavošana

1

Sagriež nātres (labāk protams, turēt ar roku uz kuras uzvilkts gumijas cimds vai maisiņš).

2

Sasmalcina ķiploku un liek uz pannas uzkarsētā eļļā cepties. Kad liekas, ka ķiploki tūlīt, tūlīt kļūs dzeltenīgi, liek klāt sasmalcinātus sīpolus un burkānus. Sagriež kartupeļus un arī liek uz pannas.

3

Kad katlā uzvārījies ūdens, tad pievieno pannas saturu. Kad kartupeļi jau gandrīz mīksti pievieno nātres un zaķkāpostus. Pavāra ~ 10 minūtes un zupa gatava.

* personīgi iesaku krējuma vietā likt majonēzi.

Iesūtīja: Virsnieks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!