30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
jaunas nātres zaķkāposti6 gab.kartupeļi2 gab.burkāni1 gab.sīpols1 gab.ķipoloka daiviņa nerafinēta saulespuķu eļļa sāls un pipari
Pagatavošana
1
Sagriež nātres (labāk protams, turēt ar roku uz kuras uzvilkts gumijas cimds vai maisiņš).
2
Sasmalcina ķiploku un liek uz pannas uzkarsētā eļļā cepties. Kad liekas, ka ķiploki tūlīt, tūlīt kļūs dzeltenīgi, liek klāt sasmalcinātus sīpolus un burkānus. Sagriež kartupeļus un arī liek uz pannas.
3
Kad katlā uzvārījies ūdens, tad pievieno pannas saturu. Kad kartupeļi jau gandrīz mīksti pievieno nātres un zaķkāpostus. Pavāra ~ 10 minūtes un zupa gatava.
* personīgi iesaku krējuma vietā likt majonēzi.
Iesūtīja: Virsnieks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit