Tasty panna
Foto: Shutterstock
Pikanta ēdiena cienītājiem - Noras Āzijas vistiņa vakariņām divatā.
20Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 gvistas fileja eļļa sāls kajēnas pipari100 mlkokosriekstu piens0.5 TKsvaigs koriandrs0.5 TKčili1 gab.garais gurķis (neliels) ledus salāti basmati vai savvaļas rīsi4 ĒKskābs krējums sāls citronu sula

Pagatavošana

1

Liek vārīties rīsus.

2

Vistas fileju sagriež kubiņos un apcep sakarsētā eļļā, uzkaisa sāli un kajēnas piparus.

3

Pielej kokosriekstu pienu, pievieno sasmalcinātu koriandru (vai pētersīli) un sasmalcinātu čili piparu. Visu sautē uz lēnas uguns ~ 5 minūtes.

4

Gurķi pārgriež gareniski uz pusēm, ar tējkaroti izgrebj sēklas. Gurķi sagriež salmiņos.

5

Vistu un gurķi kopā ar salātu lapām kārto uz šķīvjiem.

6

Samaisa mērces sastāvdaļas un pārlej vistai.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!