20Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gvistas fileja eļļa sāls kajēnas pipari100 mlkokosriekstu piens0.5 TKsvaigs koriandrs0.5 TKčili1 gab.garais gurķis (neliels) ledus salāti basmati vai savvaļas rīsi4 ĒKskābs krējums sāls citronu sula
Pagatavošana
1
Liek vārīties rīsus.
2
Vistas fileju sagriež kubiņos un apcep sakarsētā eļļā, uzkaisa sāli un kajēnas piparus.
3
Pielej kokosriekstu pienu, pievieno sasmalcinātu koriandru (vai pētersīli) un sasmalcinātu čili piparu. Visu sautē uz lēnas uguns ~ 5 minūtes.
4
Gurķi pārgriež gareniski uz pusēm, ar tējkaroti izgrebj sēklas. Gurķi sagriež salmiņos.
5
Vistu un gurķi kopā ar salātu lapām kārto uz šķīvjiem.
6
Samaisa mērces sastāvdaļas un pārlej vistai.
Iesūtīja: Nora
Ass un pikants ēdiensĶīniešu nacionālā virtuveBasmati rīsiGurķiKajēnas pipariLapu salātiGaļas ēdieniCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit