15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
900 mlpaniņas1 TKrīvēta citrona miziņu1 TKcitronu sula20 gželatīns2 TKvaniļas pāksts sēkliņas pēc garšascukurs
Pagatavošana
1
Aukstā ūdenī uzbriedina želatīnu, tad karstā ūdens peldē izkausē.
2
Paniņas, citrona miziņu, citrona sulu, cukuru, vaniļas pāksts sēkliņas sakuļ, pievieno želatīnu un samaisa.
3
Želeju lej mazās formiņās, izskalotās ar aukstu ūdeni.
4
Atdzesē līdz sastingst, pasniedz dekorētu ar augļiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit