60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
60 gkviešu milti120 gpiens0.5 gab.ola sāls5 gtauki PILDĪJUMAM:75 gvārīta, cepta vai sautēta liellopu gaļa10 gkūpināts speķis15 gsīpoli sāls gaļas buljons
Pagatavošana
1
Pagatavo plāno pankūku mīklu un taukos cep pankūkas no vienas puses.
2
Sīki sagrieztu speķi ar sīpoliem apcep, pievieno samaltu gaļu, sāli, nedaudz gaļas buljona, samaisa un izkarsē.
3
Uz pankūku apceptās puses liek gaļas pildījumu, pankūkas saloka un apcep.
Ar gaļu pildītās pankūkas pasniedz pie gaļas buljona, dārzeņu zupām. Tās labi garšo ar brūkleņu ievārījumu, tēju.
Avots: N. Masiļūne, A. Pasopa "Latviešu ēdieni" Rīga, 1986
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit