80Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
aknas trekna gaļa burkāni buljons sīpoli ķiploki sāls malti melnie pipari PĒC VĒLMES: plaušas
Pagatavošana
1
Ņem vienādās daļās aknas, plaušas, treknu gaļu.
2
Klāt liek burkānus, sīpolus, ķiploku, sāli, lauru lapas, melnos piparus, liek visu lielā katlā, pārlej ūdeni un vāra gatavu.
3
Aknas, plaušas, gaļu un burkānus izmaļa gaļas mašīnā.
4
Pēc garšas pievieno sāli, piparus.
5
Masu sajauc ar palikušo buljonu, tādu kā pašķidru masu (sacietēs), lej bļodiņā un liek ledusskapī.
6
Maļot var piemalt arī svaigu ķiploka daiviņu.
Iesūtīja: Lapsa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit