7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3.5 kgcūkgaļas liesums2 kgsīpoli sāls sarkanie maltie pipari melnie maltie pipari100 geļļa100 gvīna etiķis
Pagatavošana
1
Gaļu atbrīvo no cīpslām, sadala pa muskuļšķiedrām, griež pret šķiedru 5 cm garos gabalos un tad pa šķiedrai 3 cm garos gabalos.
2
Sīpolus sagriež paplatos gredzenos. Lielā bļodā liek kārtām gaļu un sīpolus.
3
Labi samaisa, lai parādās sula, tad uzlej sakultu etiķi (vai 3 citronus) ar eļļu (vai sakratītu aizvākotā burkā).
4
Pieliek sāli un piparus, vēlreiz labi izmaisa un noslogotu atstāj uz nakti.
5
Uz iesma sprauž pamīšus ar sīpolu riņķīšiem un cep 10 - 15 cm virs karstām oglēm apmēram 15 - 20 minūtes.
Iesūtīja: nešpetns purniņš
Ass un pikants ēdiensPiknika ēdienu receptesLīgo svētku un Jāņu receptesGrilsAugu eļļaCūkgaļaEtiķisMelnie pipariSarkanie pipariMarinēšanaSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit