Ssohk - 33920
Foto: Shutterstock
Gards pesto ar cieto sieru un apgrauzdētiem ciedru riekstiem.
10Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

120 gsvaigs baziliks120 gapgrauzdēti ciedru rieksti120 gparmezāna siers2 gab.ķiploki daiviņas

Pagatavošana

1

Gatavoju no zaļā bazilika, apgrauzdētiem ciedru riekstiem un parmezāna tipa cietā siera, to visu sablendējot viendabīgā masā.

2

Pāris ķiploku daiviņu un olīveļļu beigās pieblendēju, lai ir tāda konsistencē, ka var uz grauzdētas baltmaizes šo pesto masu ziest..... ņammmm! Klāt vēl tomāta šķēli.

3

Iesūtīja: Kaija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!