10Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
120 gsvaigs baziliks120 gapgrauzdēti ciedru rieksti120 gparmezāna siers2 gab.ķiploki daiviņas
Pagatavošana
1
Gatavoju no zaļā bazilika, apgrauzdētiem ciedru riekstiem un parmezāna tipa cietā siera, to visu sablendējot viendabīgā masā.
2
Pāris ķiploku daiviņu un olīveļļu beigās pieblendēju, lai ir tāda konsistencē, ka var uz grauzdētas baltmaizes šo pesto masu ziest..... ņammmm! Klāt vēl tomāta šķēli.
3
Iesūtīja: Kaija
Ēdieni veģetāriešiemBaziliksCiedru riekstiParmezāna siersCitas mērcesItāļu nacionālā virtuveViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit