40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 ĒKkapātas mandeles150 gspināti sāls25 gauksti kūpināts šķiņķis1 ĒKolīveļļa0.5 TKrīvēta apelsīnu miziņa pipari2 gab.tomāti (lieli)
Pagatavošana
1
Mandeles apgrauzdē uz sausas pannas.
2
Spinātus 3 minūtes plaucē vārošā ūdenī, nokāš, noskalo ar aukstu ūdeni, nosusina un sagriež.
3
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
4
Gaļu sagriež sīki.
5
Olīveļļu uzkarsē pannā, apcep šķiņķi, pievieno spinātus, apelsīna mizu un sulu, sautē uz nelielas liesmas ~ 3 minūtes. Pēc garšas pievieno sāli un piparus, iemaisa mandeles.
6
Tomātus nomazgā, nogriež "vāciņus" un uzmanīgi izgrebj ar karotīti vidus. Iepilda spinātus.
7
Tomātus liek ugunsizturīgā traukā, uzber nedaudz sāls un piparus un cep ~ 10 minūtes.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit