200Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.tītars1 gab.citrons5 šķēlesgrauzdēta maize3 gab.olas250 gmaltā gaļa1 gab.sīpols1 TKsalvija pipari sāls pētersīļi2 ĒKmargarīns1 ĒKtomātu biezenis0.5 ĒKsaldās paprikas pulveris1 ĒKsakapāti pētersīļi1 TKkartupeļu milti
Pagatavošana
1
Sagatavotu tītaru apslaka ar citronu sulu, ierīvē sāli.
2
Grauzdēto maizi sagriež kubiciņos, samaisa ar saputotām olām, pievieno malto gaļu, tomātu biezeni, cieti, sakapātu sīpolu, salvijas, piparus, sāli un pētersīļus.
3
Masu sajauc un sapilda tītara kakla atvērumā, tad aizšuj.
4
Margarīnu nedaudz uzsilda, pievieno papriku un ar to apsmērē tītaru.
5
Tītaru ietin folijā un cep krāsnī 3 stundas.
6
Pēdējās 30 minūtes foliju noņem, lai tītars apcepās.
Iesūtīja: Lilita
PusdienasCepeškrāsnsKartupeļu cieteCitroniMaizeMaltā gaļaMargarīnsPētersīļiSalvijaTomātu pastaTītara gaļaGaļas ēdieniSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit