tītara cepetis
Foto: Shutterstock
Pildīts tītars - Mārtiņdienai, Ziemassvētkiem un citiem godiem.
200Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 gab.tītars1 gab.citrons5 šķēlesgrauzdēta maize3 gab.olas250 gmaltā gaļa1 gab.sīpols1 TKsalvija pipari sāls pētersīļi2 ĒKmargarīns1 ĒKtomātu biezenis0.5 ĒKsaldās paprikas pulveris1 ĒKsakapāti pētersīļi1 TKkartupeļu milti

Pagatavošana

1

Sagatavotu tītaru apslaka ar citronu sulu, ierīvē sāli.

2

Grauzdēto maizi sagriež kubiciņos, samaisa ar saputotām olām, pievieno malto gaļu, tomātu biezeni, cieti, sakapātu sīpolu, salvijas, piparus, sāli un pētersīļus.

3

Masu sajauc un sapilda tītara kakla atvērumā, tad aizšuj.

4

Margarīnu nedaudz uzsilda, pievieno papriku un ar to apsmērē tītaru.

5

Tītaru ietin folijā un cep krāsnī 3 stundas.

6

Pēdējās 30 minūtes foliju noņem, lai tītars apcepās.

Iesūtīja: Lilita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!