35Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 glāzeprosa700 mlūdens pēc garšascukurs vai medus pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Prosu ieber sietiņā un tur zem karsta, tekoša ūdens 5 minūtes, lai pazūd rūgtā garša.
2
Prosu liek verdošā ūdenī, klāt liek sāli, cukuru (vai medu) un vāra 20 minūtes. Kad pavārījies, atstāj uz 10 minūtēm, lai uzbriest.
3
Pasniedz ar medu, sviestu vai augļiem, piemēram, šķēlītēs sagrieztiem bumbieriem.
Lai labi garšo!
Iesūtīja: Aiza
BrokastisLaunagsGrūtnieces ēdienkarteĒdieni bērniemĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursVārīšanaCukursProsaŪdensGavēņa laika ēdienisalsPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit