Foto: Shutterstock
Pupiņas māla podiņā - sātīgai pusdienu maltītei.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
150 gpupiņas500 gūdens150 gsīpoli30 geļļa malti melnie pipari malti sarkanie pipari sāls

Pagatavošana

1

Pupiņas iemērc aukstā ūdenī uz nakti.

2

Nākošajā dienā pupiņas novāra gatavas, bet novārījumu ielej atsevišķā traukā.

3

Sīpolus sagriež gredzenos, mazliet apcep eļļā, pārkaisa sāli. Piparus.

4

Māla podiņā liek kārtām: pupiņas, sīpoli un tā turpina, augšējai kārtai jābūt pupiņām. Visu pārlej ar atlikušo eļļu, pupiņu novārījumu.

5

Cep cepešplītī, vidējā temperatūrā 20 minūtes. Pasniedz podiņā.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!