7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
150 gpupiņas500 gūdens150 gsīpoli30 geļļa malti melnie pipari malti sarkanie pipari sāls
Pagatavošana
1
Pupiņas iemērc aukstā ūdenī uz nakti.
2
Nākošajā dienā pupiņas novāra gatavas, bet novārījumu ielej atsevišķā traukā.
3
Sīpolus sagriež gredzenos, mazliet apcep eļļā, pārkaisa sāli. Piparus.
4
Māla podiņā liek kārtām: pupiņas, sīpoli un tā turpina, augšējai kārtai jābūt pupiņām. Visu pārlej ar atlikušo eļļu, pupiņu novārījumu.
5
Cep cepešplītī, vidējā temperatūrā 20 minūtes. Pasniedz podiņā.
Iesūtīja: Ieva
Ēdieni vegāniemZiemassvētku receptesCepeškrāsnsVārīšanaMelnie pipariPupiņasSarkanie pipariCiti ēdieniĒdieni podiņosGavēņa laika ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit