60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
2.5 lūdens500 ggaļa200 gpupiņas400 gburkāni50 ggrūbas2 lauru lapas pēc garšassāls4 smaržīgie pipari1 sīpols zaļumi
Pagatavošana
1
Gaļu (ik pa laikam noputojot) vāra kopā ar lauru lapu, pāris smaržīgajiem pipariem, nenomizotu sīpolu aptuveni 2 stundas, līdz tā ir gatava. Buljonu nokāša, izņem lauru lapu, piparus, sīpolu. Gaļu izņem, sasmalcina.
2
Tad pievieno nomērcētas pupiņas un grūbas, sarīvētus burkānus, gaļu, sāli, piparus un turpina vārīt, līdz pupiņas gatavas.
3
Gatavai zupai pievieno sasmalcinātus zaļumus.
Iesūtīja: XP
PusdienasVakariņasCūkgaļaGaršvielas un garšaugiGrūbasLauru lapasPupiņasGaļas zupasSīpoliSmaržīgie pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit