Foto: Shutterstock
Rasoļņiks ar rīsiem un tofu - pavisam ātra un garšīga zupa.
25Minūtes
17Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
100 gtofu300 gkartupeļi20 grīsi40 gburkāni40 gsīpoli60 gsālīti gurķi100 mltomātu sula (vai tomāti)20 gmargarīns10 gdilles10 gpētersīļi10 gķiploks10 gsāls300 mlbuljons10 gskābs krējums smaržīgie piparu graudiņi lauru lapa buljons vai ūdens

Pagatavošana

1

Verdošā ūdenī vai buljonā liek gabaliņos sagrieztus kartupeļus, vāra 10-15 minūtes, tad pievieno rīsus; ar verdošu ūdeni applaucētus, gabaliņos sagrieztus gurķus, vāra 2-3 minūtes.

2

Nākamos pievieno smalkos salmiņos sagrieztus un eļļā apceptus burkānus un sīpolus; tofu un tomātu sulu, pievieno sāli, piparus, smaržīgos piparus, lauru lapas un vāra 2-3 minūtes.

3

Pirms pasniegšanas pārkaisa smalki sagrieztus zaļumus, ķiplokus un pievieno krējumu.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!