25Minūtes
17Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
100 gtofu300 gkartupeļi20 grīsi40 gburkāni40 gsīpoli60 gsālīti gurķi100 mltomātu sula (vai tomāti)20 gmargarīns10 gdilles10 gpētersīļi10 gķiploks10 gsāls300 mlbuljons10 gskābs krējums smaržīgie piparu graudiņi lauru lapa buljons vai ūdens
Pagatavošana
1
Verdošā ūdenī vai buljonā liek gabaliņos sagrieztus kartupeļus, vāra 10-15 minūtes, tad pievieno rīsus; ar verdošu ūdeni applaucētus, gabaliņos sagrieztus gurķus, vāra 2-3 minūtes.
2
Nākamos pievieno smalkos salmiņos sagrieztus un eļļā apceptus burkānus un sīpolus; tofu un tomātu sulu, pievieno sāli, piparus, smaržīgos piparus, lauru lapas un vāra 2-3 minūtes.
3
Pirms pasniegšanas pārkaisa smalki sagrieztus zaļumus, ķiplokus un pievieno krējumu.
Iesūtīja: Ieva
Receptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteĒdieni veģetāriešiemDillesKartupeļiPētersīļiRīsiTofuTomātu sulaĶiplokiŪdensDārzeņu zupasSālīti gurķi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit