140Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ribiņas garšvielas ķiploki MARINĀDEI: citronu sula eļļa teriyaki marināde sinepes medus pēc garšasčili GLAZŪRAI:1 ĒKkartupeļu ciete PASNIEGŠANAI: sezama sēklas, grauzdētas
Pagatavošana
1
Ribiņas ierīvē ar garšvielām un izspiestu ķiploku.
2
Marināde: nedaudz citrona sulas, nedaudz eļļas, teriyaki marinādes, sinepes, nedaudz medus, sasmalcinātu čili samaisa.
3
Ribiņas liek plastmasas maisiņā, pārlej marinādi un ledusskapī iekšā uz kādu laiciņu (vismaz stundu).
4
Tad uzkarsē cepeškrāsni, ribiņas ar visu marinādi liek cepamā traukā un uzliek vāku vai pārsedz ar foliju. Pēc aptuveni 20 - 25 minūtēm atsedz ribiņas, gandrīz visu šķidrumu nolej katliņā, cepeškrāsni ieslēdz uz grila režīmu un ļauj gaļai apbrūnēt.
5
Nolieto mērci uzvāra, iebiezina ar nelielā daudzumā ūdens iemaisītu kartupeļu cieti, pārlej glazūru ribiņām. Pārkaisa ar grauzdētām sezama sēklām.
Iesūtīja: Sanchulis
Augu eļļaCūkas ribiņasGaršvielas un garšaugiMedusSezama sēklasSinepesTeriyakiČiliGaļas ēdieniCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit