Foto: Shutterstock
Īsti gardēži rauks degunu un teiks, ka tas nav risoto, jo nav korekta pagatavošana, tomēr to var pagatavot arī šādi. Sātīgi un ļoti gardi!
40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 glāzesagrieztas sēnes0.75 glāzerīsi1 ĒKsviests2 glāzesvistas vai gaļas buljons2 ĒKbaltvīns1 ĒKrīvēts siers

Pagatavošana

1

Pannā izkausē sviestu, pievieno sagrieztas sēnes, rīsus, smalcinātus sīpolus un cep 10 minūtes. Pievieno buljonu un vīnu, uzvāra, samazina uguni un sautē vēl 20 minūtes.

2

Kad rīsi mīksti, pievieno sieru, pāris minūtes pavāra un pasniedz.

Lai labi garšo!

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!