Foto: Shutterstock
Ruletītes krējuma mērcē visgaršīgāk ēst aukstas.
50Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 gab.cūkgaļas šniceles sīpols2 gab.paprika1 gab.burkāns1 ĒKskābs krējums2 ĒKsviests250 gbuljons1.5 ĒKkartupeļu milti malts muskatrieksts malti melnie pipari garšvielas sāls

Pagatavošana

1

Garšvielas, sīpolus, papriku un burkānus notīra, sagriež mazos kubiciņos, samaisa ar kartupeļu cieti un apcep sviestā ~ 5 minūtes.

2

Pievieno sāli, piparus un muskatriekstu.

3

Cūkgaļas šniceles nomazgā, pasit ar gaļas āmurīti, pārkaisa sāli un piparus.

4

Virsū liek sagatavotos dārzeņus, saritina šniceļu ruletītes un ar koka irbulīti nostiprina.

5

Šniceles apcep sviestā, uzlej buljonu, pievieno krējumu un sautē 20 minūtes.

* visgaršīgāk ēst aukstas.

Iesūtīja: LAMIJA

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!