50Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 gab.cūkgaļas šniceles sīpols2 gab.paprika1 gab.burkāns1 ĒKskābs krējums2 ĒKsviests250 gbuljons1.5 ĒKkartupeļu milti malts muskatrieksts malti melnie pipari garšvielas sāls
Pagatavošana
1
Garšvielas, sīpolus, papriku un burkānus notīra, sagriež mazos kubiciņos, samaisa ar kartupeļu cieti un apcep sviestā ~ 5 minūtes.
2
Pievieno sāli, piparus un muskatriekstu.
3
Cūkgaļas šniceles nomazgā, pasit ar gaļas āmurīti, pārkaisa sāli un piparus.
4
Virsū liek sagatavotos dārzeņus, saritina šniceļu ruletītes un ar koka irbulīti nostiprina.
5
Šniceles apcep sviestā, uzlej buljonu, pievieno krējumu un sautē 20 minūtes.
* visgaršīgāk ēst aukstas.
Iesūtīja: LAMIJA
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit