10Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 tomāti1 gurķis1 paprika1 sīpols100 gnesālīta brinza vai fetaki10 olīvas olīveļļa etiķis 9% kaltēts baziliks malti melnie pipari sāls
Pagatavošana
1
Papriku iztīra no sēklotnes, pārgriež uz pusēm un sagriež pusgredzenos, tomātus sagriež daiviņās, gurķi - palielos gabaliņos.
2
Sīpolu notīra un sagriež plānos gredzenos.
3
Visu sajauc ar olīvām, pievieno pilīti etiķa, eļļu, piparus un sāli pēc garšas. Pāri kārto nelielos kubiņos sagrieztu sieru.
Iesūtīja: Ieva
LaunagsVakariņu idejasMātes dienas ēdieniGrieķu nacionālā virtuveBaziliksBrinzaEtiķisGurķiMelnie pipariOlīveļļaPaprikaTomātiDārzeņu salātiSīpoliGavēņa laika ēdieniViegla vasaras maltīteOlīvas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit