30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
pangasija garšvielas (zivij) rozmarīns dilles (kaltētas) Vidusjūras garšvielas vīns vai citrona sula vai citronu mērce
Pagatavošana
1
Atlaidinātu zivs fileju liek uz cepamās plāts, pārkaisa garšvielas - speciālā zivju, tad drusku rozmarīns, kaltētas dilles un drusku no Vidusjūras garšvielām.
2
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem, uz pannas neliek ne eļļu, ne sviestu, jo zivs tāpat trekna, reizēm uzlej nedaudz ūdens.
3
Cep ~ 20 minūtes. Gatavu pārslaka ar kādu vīna šļuku vai citrona sulu, vai arī Spilvas citronu mērci.
Iesūtīja:
Ātri pagatavojami ēdieniDillesGaršvielas un garšaugiPangasijaRozmarīnsSarkanvīnsZivju un jūras produktu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit