Shutterstock - 669
Foto: Shutterstock
Saldskābā zupa ar sēnēm un bambusa dzinumiem, kura īpaši ies pie sirds austrumniecisku garšu cienītājiem.
40Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

bambusa dzinumi ķiploka daiviņas ingvers tomāti šitake sēnes austersēnes burkāni dārzeņu buljons sojas mērce kartupeļu milti rīsu nūdeles baltā vīna etiķis olas baltums

Pagatavošana

1

Apcep ķiploku un sīki sagrieztu ingveru. Pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus un šķēlītēs sagrieztas sēnes (vari izvēlēties jebkādas, bet vislabāk šai zupa "piestāvēs" šitake vai austersēnes)un smalki sagrieztu burkānu.

2

Visu pārlej ar dārzeņu buljonu un vāra, līdz šķidrums sāk burbuļot, tad pievieno bambusa dzinumus, pāris karotes baltvīna etiķa un sojas mērces. Iebiezina ar nelielāūdens daudzumā izšķīdinātu kartupeļu cieti.

3

Kad zupa ir gatava, iemaisa viegli sakultu olas baltumu un rīsu nūdeles.

Iesūtīja: girle

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!