40Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
bambusa dzinumi ķiploka daiviņas ingvers tomāti šitake sēnes austersēnes burkāni dārzeņu buljons sojas mērce kartupeļu milti rīsu nūdeles baltā vīna etiķis olas baltums
Pagatavošana
1
Apcep ķiploku un sīki sagrieztu ingveru. Pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus un šķēlītēs sagrieztas sēnes (vari izvēlēties jebkādas, bet vislabāk šai zupa "piestāvēs" šitake vai austersēnes)un smalki sagrieztu burkānu.
2
Visu pārlej ar dārzeņu buljonu un vāra, līdz šķidrums sāk burbuļot, tad pievieno bambusa dzinumus, pāris karotes baltvīna etiķa un sojas mērces. Iebiezina ar nelielāūdens daudzumā izšķīdinātu kartupeļu cieti.
3
Kad zupa ir gatava, iemaisa viegli sakultu olas baltumu un rīsu nūdeles.
Iesūtīja: girle
Ātri pagatavojami ēdieniCepšanaAustersēnesBambusa dzinumiBurkāniRīsu nūdelesSojas mērceŠitake sēnesDārzeņu zupasSēņu zupasDārzeņu buljonsVīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit