10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ceturtdaļa selerijas saknes2 burkāni puse sarkanā kāposta krējums vai eļļa citronu sula sāls pipari
Pagatavošana
1
Uz sakņu rīves, virtuves kombainā vai ar dārzeņu mandolīnu sarīvē selerijas sakni, kāpostus un burkānus.
2
Liek bļodā, padauza ar koka stampiņu vai samīca ar rokām, līdz sāk izdalīties sula.
3
Atkarībā no gaumes un ēšanas paradumiem sajauc salātus ar krējumu un majonēzi vai eļļu un citrona sulu.
Iesūtīja: Zuks
Receptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniPipariSarkanais kāpostsSelerijasSkābais krējumsDārzeņu salātiIkdienas maltīteiCitronu sulaViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādessals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit