40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1.5 lbuljons300 gseleriju saknes3 seleriju kāti2 ĒKmilti2 ĒKsviests2 gab.olu dzeltenumi4 ĒKskābs krējums pētersīļi dilles sāls
Pagatavošana
1
Seleriju saknes nomazgā, sarīvē, kātus sasmalcina. Saknes un kātus apcep sakarsētā taukvielā, iemaisa miltus un izkarsē.
2
Visu liek verdošā buljonā, pievieno sāli, vāra 15 minūtes.
3
Gatavai zupai pievieno olu dzeltenumus un skābu krējumu. Visu sablendē viendabīgā masā.
4
Pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem. Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit