Foto: Shutterstock
Sātīga un ātri pagatavojama sēņu - dārzeņu un rīsu zupa.
45Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 lbuljons1 gab.sīpols1 gab.burkāns1 gab.tomāts5 gab.kartupeļi50 gšampinjoni3 ĒKrīsi2 gab.lauru lapas sāls malti melnie pipari garšvielas

Pagatavošana

1

Buljonu uzvāra, pievieno kubiņos sagrieztu sīpolu un smalki sagrieztu burkānu. Pievieno sāli, garšvielas, piparus un lauru lapas. Vāra apmēram 20 minūtes.

2

Tad pievieno kubiņos sagrieztus tomātus, kartupeļus, sēnes un rīsus.

3

Pēc garšas piemet sāli.

4

Vāra, līdz rīsi, kartupeļi un burkāni mīksti.

5

Pasniedz ar skābu krējumu.

Iesūtīja: Lidija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!