Soļanka
Foto: PantherMedia/Scanpix
Traki garda soļanka ar četru veidu gaļu.

Svaigu gaļu liek ūdenī, pievieno garšvielas maisījumu, sāli un vāra līdz gaļa mīksta. Kamēr gaļa vārās ...

60Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
400 gcūkgaļa100 gžāvēts šķiņķis100 gžāvēta kārtaina gaļiņa (krūtiņa)100 gcīsiņi4 gab.sālīti vai skābēti gurķi4 gab.sīpoli250 gtomātu pasta6 gab.kartupeļi garšvielas2 gab.lauru lapas6 gab.melnie pipari sāls skābs krējums citrona daiviņa olīvas

Pagatavošana

1

... sīpolus sagriež uz pusēm un tad smalkos salmiņos. Uz pannas uzlej nedaudz eļļas, uzber sīpolus. Apcep zeltainus.

2

Gurķus sagriež smalkos salmiņos, pievieno sīpoliem, samaisa un nedaudz pasautē.

3

Cīsiņus un gaļu sagriež salmiņos.

4

Pievieno gurķu - sīpolu sautējumam un sacep.

5

Pievieno tomātu pastu, samaisa un apcep. Atstāj pastāvēt līdz būs jāpievieno zupai.

6

Kad gaļa mīksta, to izņem no buljona. Sagriež salmiņos un ieliek atpakaļ buljonā.

7

Kartupeļos nomizo, sagriež kubiņos un ieliek buljonā. Kartupeļus un gaļu vāra.

8

Kad kartupeļi gandrīz mīksti, pievieno gaļas - tomātu pastas sacepumu, samaisa, nedaudz pavāra, līdz kartupeļi mīksti un nogriež uguni. Pievieno olīvas.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!