Svaigu gaļu liek ūdenī, pievieno garšvielas maisījumu, sāli un vāra līdz gaļa mīksta. Kamēr gaļa vārās ...
Sastāvdaļas
Pagatavošana
... sīpolus sagriež uz pusēm un tad smalkos salmiņos. Uz pannas uzlej nedaudz eļļas, uzber sīpolus. Apcep zeltainus.
Gurķus sagriež smalkos salmiņos, pievieno sīpoliem, samaisa un nedaudz pasautē.
Cīsiņus un gaļu sagriež salmiņos.
Pievieno gurķu - sīpolu sautējumam un sacep.
Pievieno tomātu pastu, samaisa un apcep. Atstāj pastāvēt līdz būs jāpievieno zupai.
Kad gaļa mīksta, to izņem no buljona. Sagriež salmiņos un ieliek atpakaļ buljonā.
Kartupeļos nomizo, sagriež kubiņos un ieliek buljonā. Kartupeļus un gaļu vāra.
Kad kartupeļi gandrīz mīksti, pievieno gaļas - tomātu pastas sacepumu, samaisa, nedaudz pavāra, līdz kartupeļi mīksti un nogriež uguni. Pievieno olīvas.
Iesūtīja: Lora