laša spinātu salāti
Foto: Shutterstock
Spinātu salāti ar kūpinātu lasi - izsmalcinātam gardēdim.
20Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 gspināti2 gab.tomāti1 gab.gurķi120 gkūpināts lasis1 gab.mocarella30 gdilles MĒRCEI:1.5 ĒKolīveļļa1 gab.apelsīni1 gab.citroni1.5 TKsalātu garšvielu (SALDVA)1 TKcukurs pēc garšassāls

Pagatavošana

1

Spinātus rūpīgi nomazgā, jo parasti tie ir ļoti zemaini, smalki sagriež vai saplucina. Gurķus sagriež šķēlītēs. Tomātus sagriež šķēlītēs. Dilles smalki sagriež. Lasi sagriež strēmelītēs. Gabaliņos sagriež mocarellu.

2

Mērce: ar citrusu spiedi izspiež citronu un apelsīnu, pielej eļļu, pieber cukuru un garšvielas. Ar dakšiņu rūpīgi samaisa, līdz izkūst cukurs.

3

Bļodā pamīšus kārto visas sastāvdaļas, pārlej ar mērci un pasniedz*.

*Ja ir aizķērušies vakardienas makaroni, arī tos vari iemaisīt salātos.

Iesūtīja: Peces vīrietis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!