60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gspināti500 gvārīti kartupeļi4 ĒKtaukvielas sāls muskatrieksts
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, vāra līdz gatavi un samīca biezeni.
2
Spinātus pārlasa un noskalo. Sautē mazā ūdens daudzumā kopā ar taukvielām. Spinātus sablendē, pievieno vārīto kartupeļu biezenim un iemaisa.
3
Pievieno sviestu, sāli, muskatriekstu pēc garšas.
Iesūtīja: Vineta
Receptes cukura diabēta slimniekiemĒdieni bērniemĀrstnieciskais uztursSpinātiKartupeļu ēdieniGavēņa laika ēdieniMuskatriekstsPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit