Teļa gaļu sagriež gabaliņos, saliek katliņā, pievieno lauru lapu, sasmalcinātu sīpolu un ūdeni, uzliek vāku un karsē pilnas jaudas režīmā 6 minūtes, pēc tam vēl 4 minūtes lēnas vārīšanās režīmā. Pievieno sagrieztus šampinjonus un karsē 6 minūtes. Ielej katliņā vīnu, buljonu, pienu un karsē pilnas jaudas režīmā 2 minūtes. Sviestu sajauc ar miltiem, līdz izveidojas viendabīga maisot pievieno mērcei, raugoties, lai neveidotos kunkuļi. Katliņā liek sparģeļus, pieber sāli, piparus, apmaisa apslaka ar citrona sulu un karsē pilnas jaudas režīmā 2 minūtes. Olas dzeltenumu sajauc ar saldo krējumu un pievieno gaļai.
Pasniedz ar kartupeļiem, rīsiem.
Šampinjonu vietā var izmantot arī austersēnes, baravikas, apšu bekas vai citas.
Iesūtīja:
LaunagsMikroviļņu krāsnsBuljonsLauru lapasPiensSarkanvīnsSparģeļiTeļa gaļaŠampinjoniŪdensGaļas ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit