plovs
Foto: Shutterstock
Gards un viekārši pagatavojams viltotais plovs ar vistas fileju.
80Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
3 gab.rīsi maisiņā3 gab.vistas fileja1 gab.sīpols2 gab.tomāti paprika (forši ja pa gabaliņam no visām krāsām) sojas mērce ķiploki

Pagatavošana

1

Sagriež vistas fileju mazos gabaliņos, sajauc ar sojas mērci un sīki sagrieztiem ķiplokiem (vai ķiplokpipariem) - vēlams kādu stundu atstāt lai pamarinējas.

2

Liek vārīties rīsus.

3

Uz pannas atsevišķi apcep sīpolus, papriku, tomātus, vistu.

4

Palielā katlā to visu liek iekšā kopā ar rīsiem un apmaisa. Sāli neliek.

Iesūtīja: Sam

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!