10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kgtomāti150 gsīpoli200 gseleriju saknes100 gpētersīļu saknes160 gcukurs90 gsāls0.5 TKsarkanie pipari melnie pipari75 getiķa esence 70%100 gzaļumi
Pagatavošana
1
Garšsaknes sagriež mazos kubiņos, liek katlā kopā ar sagrieztiem tomātiem, sāli, cukuru un pipariem.
2
Sautē uz mazas uguns ~ 1 stundu. Tad pievieno etiķi un sagrieztus zaļumus, turpina vārīt ~ 30 minūtes, maisot ar koka karoti.
3
Verdošu pilda karstās burciņās, uzliek vāciņus Salāti labi uzglabājas un ir asas garšas cienītājiem.
*ar šo daudzumu sanāk ~ 8 burciņas ar tilpumu 200 g
Iesūtīja: runchpele
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit