20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 vistas filejas1 sīpols šampinjoni vai austersēnes1 paprika sojas mērce kajēnas pipari tomātu pasta1 glāzekonservēti ananasi, gabaliņos
Pagatavošana
1
Apcep vistas filejas gabaliņus, apcep sīpolus, pieliek šķēlītēs sagrieztus šampinjonus vai austersēnes (šķēlītēs ļoti ātri var sagriezt ar labu olu griežamo), sagrieztu papriku, pieliek sojas mērci, Kajēnas piparus un pāris karotes tomātu pastas.
2
Visu pasutina/pacep, kad "vairs nevar izturēt, kā gribas ēst", pieliek konservēto ananasu gabaliņus.
3
Uzvāra un ēd ar rīsiem.
Iesūtīja: Māriņa
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĶīniešu nacionālā virtuveAnanasiKajēnas pipariPaprikaSojas mērceTomātu pastaVistas filejaŠampinjoniGaļas ēdieniSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit