20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas fileja sojas mērce paprika olas baltums kartupeļu milti2 ĒKmedus2 ĒKsausais vīns2 saujasvalriekti
Pagatavošana
1
Vistas fileju sagriež strēmelītēs, pamarinē sojas mērcē.
2
Apviļā sakultā olas baltumā un kartupeļu miltos un uz straujas uguns apcep pāris minūtes.
3
Atsevišķi apcep paprikas strēmeles.
4
Pannā lej sojas mērci, medu, sauso vīnu un pāris saujas valriekstu, apcep, piemaisa jau apcepto fileju.
5
Ēd ar rīsiem, labāk brūnajiem.
Iesūtīja: Sam
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit