45Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
250 gvistas gaļa6 ĒKeļļa5 ĒKmilti1 ĒKsmalki sagriezts sīpols1.25 glāzepiens50 gšķiņķis2 gab.olas1 ĒKrīvmaize malts muskatrieksts sāls
Pagatavošana
1
Sīpolus nomizo, smalki sagriež, apcep sakarsētā eļļā. Pievieno sagrieztu šķiņķi, miltus un pa porcijām ielej pienu. Visu laika maisi, lai neveidojas kunkuļi.
2
Vistas gaļu smalki sgariež un liek mērcē. Visu sautē uz mazas uguns, pievieno sāli, piparus, muskatriekstu.
3
Atdzesē. No masas veido mazas bumbiņas, apviļā sakultā olā un rīvmaizē.
4
Cep taukvāres katlā 4–6 minūtes 160°C karstā eļļā vai fritē dziļā pannā, labi uzkarsētā eļļā.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit