40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
900 mlvistas vai dārzeņu buljons1 vistas krūtiņa1 gab.burkāni1 TKsvaigs ingvers1 ķiploka daiviņa50 gkviešu nūdeles2 ĒKkukurūza2 sīpoliņi ar lokiem saujapētersīļi2 TKsojas mērce
Pagatavošana
1
Ielej katliņā buljonu un liek iekšā vistas krūtiņu (bez ādas un kauliem aptuveni 170 g), sasmalcinātu ingveru un ķiploku. Visu uzvāra, samazina uguni zem katliņa, uzliek vāku līdz pusei un vāra 20 minūtes, līdz vistas gaļa mīksta.
2
Izņem gaļu, uzliek uz dēlīša un ar divām dakšiņām sadala
kumosa lieluma gabalos.
3
Liek vistas gaļas gabalus atpakaļ buljonā, pievieno nūdeles, kukurūzas graudus, plāni sagrieztus burkānus, pusi no sasmalcinātiem sīpollokiem, sojas mērci. Vāra uz mazas uguns 3 - 4 min., līdz nūdeles mīkstas.
4
Salej divās bļodiņās un pārkaisa ar zaļumiem.
Iesūtīja: Ivita
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBuljonsBurkāniIngversKukurūzaMakaroniPētersīļiSojas mērceVistas filejaĶiplokiGaļas zupasviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit