Jūsu uzmanībai restorāna "Dārzs" garšu meistara Andra Taal recepte: viršu medū cepts lasis ar svaigiem dārzeņiem, spinātu lapiņām un viršu medus dresingu
Sagriež 90 g svaiga laša, ieziež ar marinādi: viršu medus 15g, olīveļļa 10g, sāls 3g, baltie pipari 1 g.
Liek cepeškrāsnī 4-5 min. 160 C temperatūrā.
Pagatavo salātus: 70g gurķi, 20g redīsi, 40g Cherry tomāti, 5g mini spinātu lapiņas, 10g citrona, 5g fizālis, 3g. dzērvenes, 20g viršu medus dresings (50g viršu medus, 10g olīveļļa, 50g balzamiko etiķis).
Salātus pārlej ar medus dresingu.
Izcepto lasi var pasniegt gan aukstā gan siltā veidā.
Lai labi garšo!
Ziemassvētku receptesCepeškrāsnsBaltie pipariBalzamiko etiķisCitroniGurķiLasisOlīveļļaRedīsiSpinātiĶirštomātiZivju un jūras produktu ēdieniSalātu mērcesviegliDzērvenesViegla vasaras maltīteFizāļi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit